© 2015 by Lemani. Proudly created with Wix.com 

  • White Facebook Icon

 Lemani is geen erotische massagepraktijk

Een Ontdekkingsreis voor je Zintuigen

Welkom, mijn naam is Meri

Massage is voor mij meer dan iemand ontspannen. Daarom zocht ik naar methodes en producten die je terug in contact brengen met je wezenlijke zelf en die je lichaam en ziel aanzetten tot inzicht,  voeling en heling en je zintuigen beroeren. Dat vond ik in edelstenen en mineralen alsook in de 7 massageoliën van 'Lumaia Emotional & Spiritual Balancing Blends'. Deze combinatie heeft een diepgaande impact die volledig aansluit op de motie die ik graag voor jou in beweging breng.
 
Een edelsteenmassage lijkt een beetje op een Hot Stone massage maar heeft een intensere diepgang dankzij het gebruik van de 'edel'stenen. Edelstenen zijn mineralen die miljoenen jaren oud zijn en die ontstaan zijn door aardse processen. Ondanks hun leeftijd hebben ze een energieveld dat constant in beweging is, zoals bij levende wezens. De helende werking van edelstenen en mineralen is al eeuwenoud gekend en ondervonden.
 
Ik wil je graag helpen naar je zoektocht van jouw werkelijke zijn, zodat de liefde van jouw ziel zich aan jou zal openbaren en je al het moois zal geven wat voor jou is weggelegd. Bij een edelsteenmassage bespreken we samen wat je fysieke of emotionele klachten van het moment zijn. Heb je geen klachten dan kunnen we werken op je verlangens, je wensen of doelstellingen en wat de verwezenlijking hiervan nog in de weg staat. Aan die blokkades gaan we dan sleutelen met de gepaste edelstenen en Lumaia massageolie die aansluiten op het gewenste resultaat. Deze worden dan gebruikt tijdens een heerlijke, intense twee uur durende volledige, discrete  en ontspannende lichaamsmassage. Lees hier meer over...
 
De werking van de massage zal nog dagenlang zijn werking op je blijven uitoefenen. Zo kunnen oude patronen, gewoontes of verwrongen denkbeelden ingezien en geherprogrammeerd worden. Je kan sleutelen aan je zelfvertrouwen,  opnieuw in contact komen met je intuïtie, plots diepe vreugde ervaren,  je niet meer laten bevangen door irreële angsten, je meer thuis voelen in je lichaam of op de wereld, minder verlegen zijn, durven opkomen voor jezelf, je creativiteit terugvinden, jezelf liefdevoller benaderen, anderen oprechter aanvaarden en liefhebben, enz...
 
Een Edelsteenmassage is een geschenk aan je Lichaam, Geest en Ziel.
 
Laat je dus meevoeren in een verrassende ontdekkingsreis voor je zintuigen.

De naam Lemani

Ikzef heb Italiaanse roots, daarom koos ik voor de naam 'Lemani' omdat dit "de Handen" betekent en ik doorheen mijn handen tracht mensen te ontspannen en hierdoor een wisselwerking kan bekrachtigen van geven en ontvangen.

Je kan alleen echt van een ander houden
 
als  je oprecht van  jezelf houdt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now