© 2015 by Lemani. Proudly created with Wix.com 

  • White Facebook Icon

 Lemani is geen erotische massagepraktijk

Een Ontdekkingsreis voor je Zintuigen

Lumaia Emotional & Spiritual Balancing Blends

Massage met Lumaia 'Love Potion'

Bevat essentiële oliën zoals Lotus, Ceder, Mirre, Patchouli en  vier aangepaste Bachbloesemextracten. Deze massage heeft een aardende en versterkende invloed, hij verwarmt en versterkt je fysieke lichaam, laat je waardevol en moedig voelen, verlicht angsten en depressie en versterkt je afweersysteem. Het geeft je meer daadkracht en doorzettingsvermogen en is geschikt indien er moeilijkheden zijn rond overleven; werk, financiën, onderdak, zich ergens niet thuis voelen, bij verzamelwoede of bij ongeduld. Ook bij problemen van de onderrug en de ledematen kan deze blend soelaas bieden. Mirre werd geschonken bij geboortes en is ook geschikt voor babymassage of voor moeders die nog niet zo lang geleden bevallen zijn, moeders die een moeilijke bevalling hebben gehad of mensen die zelf een geboortetrauma hebben.

Massage met Lumaia 'Pure Passion'
Hierin werden vier Bachbloesems met essentiële oliën zoals Mandarijn, Ylang Ylang, Cederhout, Geranium en Bergamot geblend.  Deze massage helpt je vrij te komen van schuldgevoelens en leert je dat fouten leerprocessen zijn die onontbeerlijk zijn voor je groei. Het leert je jezelf en anderen te vergeven. Het is een sensuele blend die je in contact brengt met je gevoelens en je zintuigen tot leven wekt. Het verbind je met gelijkgestemden, spreekt het egoloze kind in je aan, maakt diepe vreugde in je wakker en laat je volledig ontspannen en genieten. Het is geschikt indien sociale contacten niet vlot verlopen, er problemen zijn rond emotioneel geweld, of emotionele afhankelijkheid. Wanneer er een schild werd opgebouwd tegen de buitenwereld en dit zich fysiek doet gelden. Het helpt minder onzeker of verlegen zijn, zichzelf minder te vergelijken met anderen en gemakkelijker keuzes te maken.

 

Massage met Lumaia 'Rise & Shine'
Narcis, Vetiver, Citroengras, Ciste Roos, Jeneverbes en Lavendel zijn aroma's die gemengd werden met vier aangepaste Bachbloesems om alle negatieve energie rondom je te zuiveren. Het laat je jezelf aanvaarden en schaamtegevoelens loslaten. Het is een ideale massage voor mensen die zich te lang hebben weggecijferd en hun eigenheid zijn verloren. Het zal je terug in contact brengen met je persoonlijkheid of deze doen ontluiken, zodat je jezelf kan bepalen en grenzen kan leren stellen. Wie 'jij' bent en wat 'jij' wil zal duidelijker worden. Opgekropte emoties, irritaties, frustraties, woede en/of jaloezie kunnen losgelaten worden. Na deze massage voelen de meeste cliënten zich verliefd op zichzelf en lijken wat euforisch. Ciste roos werd gebruikt als ode aan de zon en lijkt de zon in je lijf te doen schijnen en je passie en je vuur terug aan te steken.

 

Massage met Lumaia 'Flower Child'
De Flower Child blend bevat vier aangepaste Bachbloesems en luxueuze aroma's zoals Roos, Roos geranium, Sinaas en Jasmijn en is een streling voor je hart. Het draagt een zachte liefdevolle lichtenergie in zich die je empathisch vermogen en dankbaarheid aanwakkeren. Het troost bij verdriet en doet smart wegvloeien. Het gekwetste hart zal terug in staat zijn anderen hun geluk te gunnen en opnieuw liefde te kunnen uitwisselen. Ze verwarmt de ziel van hen die verloren lijken of te hard, te snel en te pijnlijk hebben geleefd. Je hart wordt met deze massage geopend en je gave om grenzeloos te geven en te ontvangen aangesproken. Het stemt je af op vreugde, geluk en liefde. Want je kan pas van een ander houden als je eerst van jezelf houdt.

 

Massage met Lumaia 'Speak Your Heart'
De Speak Your Heart blend bevat vier aangepaste Bachbloesems en onder andere de aroma's van Oranjebloesem, Jeneverbes, Kaneel en Sandelhout. Deze blend brengt het spreken in balans. Aan hen die niet durven zeggen wat er te zeggen valt, reikt deze blend een troostende, beschermende hand en schenkt ze de nodige moed om de waarheid te onthullen. Het gooit het masker af van diegenen die koste wat kost een vals beeld van geluk naar buiten projecteren. Aan hen die veel praten, te dominant zijn of anderen veel onderbreken, leert het beter luisteren en zich empathisch op te stellen. Het is een ideale blend voor hen die lang geheimen bewaarden of geruime tijd verbale agressie moesten doorstaan. Roddel je teveel, wil je beter leren luisteren, moet je iemand nieuws vertellen waar je doodsbang voor bent, ben je panisch om te spreken in publiek, zit je creativiteit geblokkeerd of heb je gewoon moeite om dingen te verwoorden? Heb je verkrampte kaken, zitten nek en schouders vast of heb je stemproblemen? Dan is dit een geschikte blend voor jou. Taal verbindt ons met elkaar en laat ons capabel voelen. De waarheid spreken, zowel tegen jezelf als tegen de ander, is als een gezondheidsdouche nemen in een hemelse waterval. Wees niet bang van de waarheid, ze zal je bevrijden!
Massage met Lumaia 'High Senses'
In de High Senses blend zitten vier aangepaste Bachbloesems en onder andere de aroma's van Geranium, Sinaasappel en Himalaya Ceder. Deze blend is geschikt wanneer het zenuwstelsel onder spanning heeft gestaan door aanhoudende stress, bij uiterlijk of innerlijk lawaai. Wanneer schaamte werd opgeslagen in de onderliggende chakra's zal de blend je helpen om de oorzaak naar het bewuste te brengen en die in perspectief te plaatsen. Wie zijn levensvisie wil verruimen, krijgt assistentie bij het loslaten van mentale spanningen, angsten en perfectionisme. De focus wordt verlegd naar het positieve en er komt meer innerlijke structuur. De blend bevordert inzichten en leert je verbanden zien, beelden en symbolen te ontcijferen zodat je de puzzel kan leggen. Het kan spirituele belangstelling opwekken indien die er nog niet was of je verbinden met de subtiliteiten van je eigen proces. De overstelpte geest die door buitenzintuigelijke waarneming niet meer kan sorteren en rationaliseren en daardoor niet meer helder kan functioneren, wordt geholpen om rust te vinden. De aroma's en Bachbloesems die hier gebruikt zijn, zorgen ervoor dat we stevig in het 'hier en nu' geaard zijn en toch verbonden blijven met de spirituele rijken.

 

Massage met Lumaia 'Soul Dance'
De Soul Dance blend bevat vier aangepaste Bachbloesems en aroma's zoals Ho-Hout, Myrte, Eikenmos en Amber. In de kruinchakra ligt het eenheidsveld van bewustzijn en van alles wat bestaat. Deze blend herstelt het vertrouwen in de wijsheid van het Universum en helpt de drang naar controle en beheersing los te laten. Wanneer we denken alles beter te weten, maakt deze blend ons nederig. Het neemt spiritueel scepticisme weg en vervangt een verdedigende houding door inzicht in de levenslessen. Wanneer je lange tijd met intellectuele zaken bezig was of wanneer je niet voor jezelf kon of mocht denken, bij meditatie of wanneer je verbinding zoekt met de spirituele rijken. Deze blend is geschikt wanneer je angst hebt voor de dood, iemand verloren hebt die je moeilijk kan loslaten en wanneer een rouwproces te lang duurt. Het opent de kruinchakra opnieuw in twee richtingen: naar buiten, voorbij onszelf tot in het oneindige en binnenwaarts, naar de wereld van visioenen, schepping en manifestatie. Het maakt je meer opmerkzaam  en bevordert het respect voor de individualiteit van de ander.

 

 Voor meer info over alle producten en diensten van

Lumaia Emotional & Spiritual Balance kijk op

www.lumaia.be 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now